Bicarbonate Ostylezene Benzonate (B.O.B.)

I går så jeg Monsters vs. Aliens på kino med Pat, Celine og Gunda. Filmen er en animasjonsfilm laget av Dreamworks. Filmen handler om monstrene som USA har hatt gjemt i en hemmelig bunker i mange år. Monstrene er Dr. Cockroach Ph.D, Missing Link, Insectosaurus, Bicarbonate Ostylezene Benzonate (B.O.B.) og Susan. Så kommer romvesenet Gallaxhar for å ta over jorden og USA blir tvunget til å bruke monstrene sine mot han. Jeg har ingen planer om å røpe noe av handlingen, for dete er ingenting jeg kan si som er i nærheten av å beskrive hvor utrolig fet denne filmen er! Gå å se den! Jeg skal etterlate dere med et sitat fra filmen.

Dr. Cockroach Ph.D.: (about B.O.B.) As you can see, he has no brain.
B.O.B.: Turns out, you don’t need one.

Etter filmen hentet vi OB på jobb og dro til Celine og lagde nok et bedre måltid, og for de fire gutta vi var så kjøpte vi følgende:

800 gr. indrefilét
2 pk. med Toro Kantarell og Sjampinjongsaus (holder evt med én)
Poteter (i ønsket mengde og størrelse)
1 stk. «tre» med brokkoli
1-2 pk./bunter med asparges
2 stk. 0,33 l med matfløte (dette er til sausen, så om du halverer sausen så halver fløten også)

Del kjøttet i ønskede stekbare biter.
Potetene deles i båter, legges i en smurt form eller langpanne, saltes, pepres og krydres etter ønske.
Stek potetene på 200 grader til de er gyllenbrune og saftige.
Stek fileene til de er akkurat passe brune, ca 5-7 min på hver side. Krydre dem etter ønske, vi brukte kun salt og pepper.
Kok opp vann til brokkolien, og legg de oppi når så de rekker og kokes så de akkurat er blitt bløte i kantene.
Når du har stekt fileene steker du aspargesene i samme panna, i ca. 3-4 min til de ser passe stekt ut.
Ikke hell ut fettet fra panna, da dette skal helles over potetene når de er ferdig.
Til sausen så følger du instruksjonene på pakka, evt. kan du slenge oppi en skive brunost for ekstra smak.
Når brokkolien er ferdig kokt, tar du den av plata og gir kjøttet en liten runde til å panna.
Potetene tas ut og legges i en mindre form, før du heller fettet fra panna over dem.
Dekk så på bordet og servér, jeg garanterer deg et smil i det du spiser herligheten!

photo

Edit: Credz til pat og OB til matlagingen!

Reklamer

5 Responses to “Bicarbonate Ostylezene Benzonate (B.O.B.)”


  1. 1 Camilla 4 april, 2009, kl. 16:14

    Hver dag fra nå av er godkjent!

  2. 4 Odd Bjarne 5 april, 2009, kl. 15:03

    HÆ? Brunost i sausen!! Wooot?

  3. 5 murus 6 april, 2009, kl. 20:23

    ingen kred til kokken ass…


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s




Et sitat fra tid til annen

"What up, English?"

- Seth Green (som Ezekiel)

april 2009
M T O T F L S
« mar   mai »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategorier

Flickr bilder

Links

RSS Min Twitter

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.
Reklamer

%d bloggere like this: